Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí nudličky na kampotském pepři)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 437 kJ /
582 kcal
Bílkoviny54,77 g
– z toho živočišné bílkoviny51,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,79 g
Tuky28,88 g
– nasycené8,02 g
– nenasycené19,16 g
–– mononenasycené9,84 g
–– polynenasycené9,32 g
––– omega 30,08 g
Vláknina7,53 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 2,06 g
Sůl4,55 g
Sacharidy18,92 g
– cukry4,79 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hovězího steaku Hovězí svíčková 250 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžička 1 lžička kampotského pepře Pepř černý 5 g
1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 11 ml
1 lžička 1 lžička sezamového oleje Olej sezamový 5 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 plátky 2 plátky čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
papriky čerstvé (od každé barvy kousek) Paprika červená čerstvá
kousek kousek mladé cukety (nemusí být) Cuketa čerstvá
1 lžička 1 lžička kukuřičné mouky (nebo podle potřeby) Mouka kukuřičná hladká 5 g
1 lžíce 1 lžíce tmavé sójové omáčky Sójová omáčka Shoyu 15 ml
1 lžíce 1 lžíce ústřicové omáčky Ústřicová omáčka 15 ml
2 lžíce 2 lžíce rýžového vína Rýžové víno 30 ml
0,5 lžičky 0,5 lžičky fermentovaného kampotského pepře Pepř černý 2.5 g
50 ml 50 ml hovězího vývaru (nebo podle potřeby) Vývar hovězí 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.