Nutriční hodnoty (Hovězí nudličky na kampotském pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 437 kJ / 582 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,79 g |
| Tuky | 28,88 g |
| – nasycené | 8,02 g |
| – nenasycené | 19,16 g |
| –– mononenasycené | 9,84 g |
| –– polynenasycené | 9,32 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 7,53 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 4,55 g |
| Sacharidy | 18,92 g |
| – cukry | 4,79 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hovězího steaku | Hovězí svíčková | 250 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička kampotského pepře | Pepř černý | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička sezamového oleje | Olej sezamový | 5 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 plátky 2 plátky čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| papriky čerstvé (od každé barvy kousek) | Paprika červená čerstvá | |
| kousek kousek mladé cukety (nemusí být) | Cuketa čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička kukuřičné mouky (nebo podle potřeby) | Mouka kukuřičná hladká | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce tmavé sójové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce rýžového vína | Rýžové víno | 30 ml |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky fermentovaného kampotského pepře | Pepř černý | 2.5 g |
| 50 ml 50 ml hovězího vývaru (nebo podle potřeby) | Vývar hovězí | 50 ml |