Nutriční hodnoty (Těstovinový teplý salát (ze zbytků))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 339 kJ / 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 29,56 g |
| – nasycené | 3,32 g |
| – nenasycené | 23,08 g |
| –– mononenasycené | 16,66 g |
| –– polynenasycené | 6,42 g |
| ––– omega 3 | 1,83 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 2,37 g |
| Sůl | 5,71 g |
| Sacharidy | 3,33 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrst 1 hrst uvařených těstovin (kolínka, farfalle) | Těstoviny pšeničné | |
| 1 kousek 1 kousek pórku (zelená část) | Pórek čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce tmavé sójové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | 37.5 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |