Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na fazolkách a paprikách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 508 kJ /
599 kcal
Bílkoviny6,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,28 g
Tuky46,35 g
– nasycené3,82 g
– nenasycené40,56 g
–– mononenasycené27,78 g
–– polynenasycené12,78 g
––– omega 33,31 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 1,66 g
Sůl3,73 g
Sacharidy34,98 g
– cukry14,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuřecí stehno (nebo stehenní řízek) Kuře stehno s kůží
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje (podle potřeby) Olej řepkový 40 ml
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 15 g
1 1 menší červená paprika (kapie) Paprika červená čerstvá 150 g
100-120 g 100-120 g zelených fazolek (čerstvé nebo mražené) Fazolky čerstvé 110 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
1 cm 1 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1 1 chilli paprička (podle chuti) Chilli paprička čerstvá
1 lžička 1 lžička sezamového oleje Olej sezamový 5 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce thajské sladké chilli omáčky Chilli omáčka 37.5 ml
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky (nebo sůl podle chuti) Rybí omáčka 15 ml
1 lžička 1 lžička rýžového octa Ocet rýžový 5 ml
čerstvý koriandr k podávání Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.