Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Provensálská polévka s bílými fazolemi a bylinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 369 kJ /
566 kcal
Bílkoviny14,73 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,73 g
Tuky23,38 g
– nasycené3,48 g
– nenasycené19,58 g
–– mononenasycené16,07 g
–– polynenasycené3,51 g
––– omega 30,03 g
Vláknina43,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 542 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy54,59 g
– cukry24,31 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 středně velké brambory Brambor zimní 100 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
8-10 8-10 cherry rajčat Rajčata cherry 270 g
10 cm 10 cm mladé cukety Cuketa čerstvá
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 hrsti 2 hrsti mražených sekaných fazolek Fazolky čerstvé
400 400 g konzerva bílých máslových fazolí Fazole bílé
sůl dle chuti Sůl mořská
sušené provensálské bylinky dle chuti Provensálské koření
1,5 1,5 litru vývaru (zeleninový nebo masový) Vývar masový
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.