Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 211 kJ /
528 kcal
Bílkoviny14,85 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,18 g
Tuky31,68 g
– nasycené6,35 g
– nenasycené23,36 g
–– mononenasycené15,04 g
–– polynenasycené8,32 g
––– omega 32,16 g
Vláknina12,61 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy41,63 g
– cukry7,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
kousek kousek másla Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru Celer bulva čerstvá
kousek kousek celerové bulvy Celer bulva čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 malá plechovka rajského protlaku Protlak rajčatový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce sušené bazalky Bazalka sušená 15 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
1 snítka 1 snítka libečku Libeček čerstvý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
3 kuličky 3 kuličky černého pepře Pepř černý
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí Fazole červená ledvina
1 l 1 l vývaru Vývar masový 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.