Nutriční hodnoty (Koláč z jablkového těsta s tvarohem, ovocem a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 402 kJ / 3 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 110,96 g |
– nasycené | 69,16 g |
– nenasycené | 37,44 g |
–– mononenasycené | 32,86 g |
–– polynenasycené | 4,58 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 17,22 g |
Cholesterol | 337 mg |
Sodík | 196 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 582,62 g |
– cukry | 266,38 g |
––– laktóza | 18,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 ml 400 ml polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
200 ml 200 ml cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
100 ml 100 ml smetany 30% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
80 ml 80 ml rozpuštěného másla (nebo oleje) | Máslo kravské | 80 g |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
ovoce (meruňky, jahody nebo dle chuti) | Jahody čerstvé | |
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |