Nutriční hodnoty (Kavalírské kostky z vepřové plece)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 425 kJ / 1 297 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
| Tuky | 78,12 g |
| – nasycené | 32,93 g |
| – nenasycené | 39,13 g |
| –– mononenasycené | 33,19 g |
| –– polynenasycené | 5,94 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 6,45 g |
| Cholesterol | 374 mg |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,60 g |
| Sacharidy | 11,35 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 kuličky 3 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
| 100 ml 100 ml sherry | Sherry | 100 ml |
| vývar nebo voda | Vývar masový | |
| tmavá jíška nebo suchý chléb | Jíška tmavá instantní |