Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kavalírské kostky z vepřové plece)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 425 kJ /
1 297 kcal
Bílkoviny103,53 g
– z toho živočišné bílkoviny101,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,98 g
Tuky78,12 g
– nasycené32,93 g
– nenasycené39,13 g
–– mononenasycené33,19 g
–– polynenasycené5,94 g
––– omega 30,17 g
Vláknina6,45 g
Cholesterol 374 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,60 g
Sacharidy11,35 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
50 g 50 g špeku Špek 50 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 kuličky 3 kuličky jalovce Jalovec sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 1 malá mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby Protlak rajčatový
100 ml 100 ml sherry Sherry 100 ml
vývar nebo voda Vývar masový
tmavá jíška nebo suchý chléb Jíška tmavá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.