Nutriční hodnoty (Kuřecí řízek marinovaný v jogurtu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 759 kJ / 1 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 205,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 196,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,60 g |
| Tuky | 28,27 g |
| – nasycené | 8,25 g |
| – nenasycené | 13,47 g |
| –– mononenasycené | 9,49 g |
| –– polynenasycené | 3,98 g |
| ––– omega 3 | 1,54 g |
| Vláknina | 4,30 g |
| Cholesterol | 933 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,11 g |
| Sacharidy | 73,30 g |
| – cukry | 20,30 g |
| ––– laktóza | 14,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 čerstvé rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| sádlo nebo olej na smažení | Sádlo vepřové |