Nutriční hodnoty (Vepřová játra na slanině, paprikách a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 619 kJ / 1 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,21 g |
Tuky | 99,94 g |
– nasycené | 44,23 g |
– nenasycené | 48,68 g |
–– mononenasycené | 39,74 g |
–– polynenasycené | 8,94 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 11,92 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 58,97 g |
– cukry | 20,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
3 3 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
3 3 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 pikantní klobása | Klobása | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
80 g 80 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 80 g |
200 ml 200 ml studeného vývaru | Vývar masový | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
olej (dle potřeby) | Olej řepkový |