Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na slanině, paprikách a rajčatech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 619 kJ /
1 582 kcal
Bílkoviny108,04 g
– z toho živočišné bílkoviny101,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,21 g
Tuky99,94 g
– nasycené44,23 g
– nenasycené48,68 g
–– mononenasycené39,74 g
–– polynenasycené8,94 g
––– omega 30,28 g
Vláknina11,92 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 2,13 g
Sůl5,50 g
Sacharidy58,97 g
– cukry20,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
3 3 bílé papriky Paprika bílá čerstvá
3 3 velká rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 pikantní klobása Klobása
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
80 g 80 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 80 g
200 ml 200 ml studeného vývaru Vývar masový 200 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
olej (dle potřeby) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.