Nutriční hodnoty (Letní večeře obložený talíř)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 570 kJ / 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 32,65 g |
– nasycené | 18,44 g |
– nenasycené | 13,44 g |
–– mononenasycené | 10,92 g |
–– polynenasycené | 2,53 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 1,02 g |
Cholesterol | 187 mg |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,75 g |
Sacharidy | 16,55 g |
– cukry | 15,65 g |
––– laktóza | 12,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g šunky (dle chuti) | Šunka vepřová vařená | 100 g |
100 g 100 g plátkového sýra (Sýrařův výběr Moravský bochník) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
60 g 60 g sýra Rival (nebo Nivy) | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce čerstvého sýra Buko (nebo Lučiny) | Sýr kravský tvrdý 30% | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce naložených brusinek | Brusinky zavařené | 30 g |
1 1 nektarinka | Dužina nektarinky čerstvá | |
pár lístků lístků salátu polníčku (nebo rukoly) | Polníček čerstvý | |
balzamikový krém | Ocet balsamikový červený |