Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní večeře obložený talíř)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 570 kJ /
614 kcal
Bílkoviny63,05 g
– z toho živočišné bílkoviny62,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,30 g
Tuky32,65 g
– nasycené18,44 g
– nenasycené13,44 g
–– mononenasycené10,92 g
–– polynenasycené2,53 g
––– omega 30,10 g
Vláknina1,02 g
Cholesterol 187 mg
Sodík 2,76 g
Sůl6,75 g
Sacharidy16,55 g
– cukry15,65 g
––– laktóza12,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g šunky (dle chuti) Šunka vepřová vařená 100 g
100 g 100 g plátkového sýra (Sýrařův výběr Moravský bochník) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
60 g 60 g sýra Rival (nebo Nivy) Sýr kravský tvrdý 30% 60 g
2 lžíce 2 lžíce čerstvého sýra Buko (nebo Lučiny) Sýr kravský tvrdý 30% 30 g
2 lžíce 2 lžíce naložených brusinek Brusinky zavařené 30 g
1 1 nektarinka Dužina nektarinky čerstvá
pár lístků lístků salátu polníčku (nebo rukoly) Polníček čerstvý
balzamikový krém Ocet balsamikový červený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.