Nutriční hodnoty (Letní večeře obložený talíř)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 570 kJ / 614 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 32,65 g |
| – nasycené | 18,44 g |
| – nenasycené | 13,44 g |
| –– mononenasycené | 10,92 g |
| –– polynenasycené | 2,53 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 1,02 g |
| Cholesterol | 187 mg |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 6,75 g |
| Sacharidy | 16,55 g |
| – cukry | 15,65 g |
| ––– laktóza | 12,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g šunky (dle chuti) | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 100 g 100 g plátkového sýra (Sýrařův výběr Moravský bochník) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 60 g 60 g sýra rival (nebo nivy) | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
| 2 lžíce 2 lžíce čerstvého sýra Buko (nebo Lučiny) | Sýr kravský tvrdý 30% | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce naložených brusinek | Brusinky zavařené | 30 g |
| 1 1 nektarinka | Dužina nektarinky čerstvá | |
| pár lístků lístků salátu polníčku (nebo rukoly) | Polníček čerstvý | |
| balzamikový krém (dle potřeby) | Ocet balsamikový červený |