Nutriční hodnoty (Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 552 kJ / 2 761 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,00 g |
| Tuky | 21,74 g |
| – nasycené | 6,31 g |
| – nenasycené | 10,86 g |
| –– mononenasycené | 4,84 g |
| –– polynenasycené | 6,01 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 46,35 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 292 mg |
| Sůl | 0,94 g |
| Sacharidy | 553,00 g |
| – cukry | 263,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 8-10 8-10 hrušek (dle velikosti) | Hruška čerstvá | 1170 g |
| 1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| máslo | Máslo kravské | |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
| krupicový cukr | Cukr bílý |