Nutriční hodnoty (Nakládaná vejce v kyselém nálevu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 839 kJ / 917 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,66 g |
| Tuky | 60,89 g |
| – nasycené | 14,66 g |
| – nenasycené | 28,28 g |
| –– mononenasycené | 22,51 g |
| –– polynenasycené | 5,77 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 5,12 g |
| Cholesterol | 2,07 g |
| Sodík | 805 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 19,25 g |
| – cukry | 5,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 natvrdo uvařených vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 snítka 1 snítka čerstvého kopru (oregana, bazalky, rozmarýnu) | Kopr nať čerstvý | |
| chilli papričky sušené (na špetku špetku nože) | Chilli paprička sušená |