Nutriční hodnoty (Salát z "Vysočiny")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 082 kJ / 1 454 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 131,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,52 g |
| Tuky | 75,35 g |
| – nasycené | 27,70 g |
| – nenasycené | 41,21 g |
| –– mononenasycené | 30,10 g |
| –– polynenasycené | 11,11 g |
| ––– omega 3 | 1,96 g |
| Vláknina | 7,68 g |
| Cholesterol | 803 mg |
| Sodík | 3,97 g |
| Sůl | 9,45 g |
| Sacharidy | 53,47 g |
| – cukry | 42,67 g |
| ––– laktóza | 15,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g nakrájeného salámu Vysočina | Suchý salám | 200 g |
| 200 g 200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 50 ml 50 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 50 ml |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 PL 2 PL octa | Ocet lihový | 30 ml |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská |