Nutriční hodnoty (Salát z "Vysočiny")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 082 kJ / 1 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 131,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,52 g |
Tuky | 75,35 g |
– nasycené | 27,70 g |
– nenasycené | 41,21 g |
–– mononenasycené | 30,10 g |
–– polynenasycené | 11,11 g |
––– omega 3 | 1,96 g |
Vláknina | 7,68 g |
Cholesterol | 803 mg |
Sodík | 3,97 g |
Sůl | 9,45 g |
Sacharidy | 53,47 g |
– cukry | 42,67 g |
––– laktóza | 15,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g nakrájeného salámu Vysočina | Suchý salám | 200 g |
200 g 200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
50 ml 50 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 50 ml |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
2 PL 2 PL octa | Ocet lihový | 30 ml |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská |