Nutriční hodnoty (Pracny hnědé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 373 kJ / 5 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,94 g |
| Tuky | 289,63 g |
| – nasycené | 140,80 g |
| – nenasycené | 133,18 g |
| –– mononenasycené | 72,32 g |
| –– polynenasycené | 60,86 g |
| ––– omega 3 | 9,75 g |
| Vláknina | 22,16 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 552,68 g |
| – cukry | 261,70 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 380 g 380 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 380 g |
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 60 g 60 g najemno mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
| 60 g 60 g nahrubo mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
| 15 g 15 g kakaa | Kakao prášek | 15 g |
| 1,3 g 1,3 g skořice | Skořice ceylonská | 1.2999999523162842 g |
| 1 špetka 1 špetka mletého hřebíčku | Hřebíček | |
| na špičku nože na špičku nože amonia nebo kypřicího prášku do pečiva | E503 - Uhličitan amonný | |
| tuk na vymazání formiček | Margarín |