Nutriční hodnoty (Ostravská cacarka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 773 kJ / 185 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,26 g |
| Tuky | 0,58 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,23 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 12,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 817 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 34,90 g |
| – cukry | 9,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 ostravská klobása | Klobása | |
| 2 2 brambory (velké) | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 100 g |
| 1 1 litr vody (vývaru) | Voda | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| kmín | Kmín | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| paprika pálivá | Paprika pálivá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| majoránka | Majoránka sušená |