Nutriční hodnoty (Broskvové poháry s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 5 441 kJ / 1 301 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,40 g |
| Tuky | 78,20 g |
| – nasycené | 50,96 g |
| – nenasycené | 24,49 g |
| –– mononenasycené | 20,64 g |
| –– polynenasycené | 3,85 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 81 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 133,10 g |
| – cukry | 104,30 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva půlených broskví v mírně sladkém nálevu (820 g) | Dužina broskve čerstvá | |
| 500 500 g tvarohu z vaničky | Tvaroh polotučný | |
| 40 g 40 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
| 30 g 30 g moučkového cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 30 g |
| 1 1 vanilkový pudink bez vaření Créme Olé | Puding v prášku | |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 80 g 80 g dětských piškotů (podle potřeby) | Piškoty | 80 g |
| 1 1 broskvová polská Galaretka (nebo 500 ml ochucené tekutiny a 18-20 g práškové želatiny) | ||
| lehce oslazená šlehačka | Šlehačka 35% | |
| meduňka | Máta peprná list čerstvá |