Nutriční hodnoty (Nejlepší domácí burger)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 000 kJ / 1 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 123,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,23 g |
| Tuky | 73,72 g |
| – nasycené | 13,98 g |
| – nenasycené | 49,28 g |
| –– mononenasycené | 19,41 g |
| –– polynenasycené | 29,87 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 771 mg |
| Sodík | 919 mg |
| Sůl | 2,43 g |
| Sacharidy | 54,60 g |
| – cukry | 16,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 600 g |
| 1 1 vaječný žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1 lžička 1 lžička lístků tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 4 4 bulky na hamburger | Houska pšeničná | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 hrst 1 hrst listového salátu | Salát listový čerstvý | |
| 4 plátky 4 plátky čedaru | Čedar | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 4 4 batáty | Batáty neloupané | |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený pepř | Pepř černý | |
| kečup k podávání | Kečup sladký |