Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí nudličky na víně s bramborovo - celerovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 093 kJ /
1 456 kcal
Bílkoviny79,93 g
– z toho živočišné bílkoviny67,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,68 g
Tuky67,76 g
– nasycené29,86 g
– nenasycené35,48 g
–– mononenasycené28,54 g
–– polynenasycené6,94 g
––– omega 32,03 g
Vláknina20,38 g
Cholesterol 269 mg
Sodík 189 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy100,60 g
– cukry14,54 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hovězího masa (minutkového) Hovězí kýta 300 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty z tuby Protlak rajčatový
150 ml 150 ml dobrého červeného vína Víno červené suché 150 ml
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka tymiánu Tymián sušený
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1/4 1/4 bulvy celeru Celer bulva čerstvá
sůl Sůl mořská
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
smetana ke šlehání (dle potřeby) Smetana kravská sladká 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.