Nutriční hodnoty (Hovězí nudličky na víně s bramborovo - celerovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 093 kJ / 1 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,68 g |
Tuky | 67,76 g |
– nasycené | 29,86 g |
– nenasycené | 35,48 g |
–– mononenasycené | 28,54 g |
–– polynenasycené | 6,94 g |
––– omega 3 | 2,03 g |
Vláknina | 20,38 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 100,60 g |
– cukry | 14,54 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hovězího masa (minutkového) | Hovězí kýta | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
150 ml 150 ml dobrého červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka tymiánu | Tymián sušený | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1/4 1/4 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
smetana ke šlehání (dle potřeby) | Smetana kravská sladká 30% |