Nutriční hodnoty (Žampión holanďan)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 509 kJ / 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 52,62 g |
| – nasycené | 26,14 g |
| – nenasycené | 21,13 g |
| –– mononenasycené | 18,10 g |
| –– polynenasycené | 3,03 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 668 mg |
| Sodík | 2,70 g |
| Sůl | 6,67 g |
| Sacharidy | 17,65 g |
| – cukry | 16,25 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 velkých žampiónů | Žampion čerstvý | |
| 750 g 750 g mleté vepřové | ||
| 250 g 250 g strouhaného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |