Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s čokoládou a švestkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie23 661 kJ /
5 655 kcal
Bílkoviny91,44 g
– z toho živočišné bílkoviny36,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,25 g
Tuky233,30 g
– nasycené132,55 g
– nenasycené84,14 g
–– mononenasycené72,51 g
–– polynenasycené11,63 g
––– omega 31,25 g
Vláknina50,30 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 956 mg
Sůl2,56 g
Sacharidy772,28 g
– cukry445,58 g
––– laktóza1,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g jablek Jablko čerstvé 450 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
230 g 230 g krupicového cukru Cukr bílý 230 g
20 g 20 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
150 g 150 g másla (nebo jiného tuku) Máslo kravské 150 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
3/4 3/4 prášku do pečiva Kypřící prášek 9 g
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
800 g 800 g švestek (nebo podobné ovoce) Švestky čerstvé 800 g
moučkový cukr na posypání povrchu po upečení Cukr bílý
120 g 120 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 120 g
60 60 moučkového cukru Cukr bílý
60 g 60 g másla (nebo jiného tuku) Máslo kravské 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.