Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s čokoládou a švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 23 661 kJ / 5 655 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,25 g |
Tuky | 233,30 g |
– nasycené | 132,55 g |
– nenasycené | 84,14 g |
–– mononenasycené | 72,51 g |
–– polynenasycené | 11,63 g |
––– omega 3 | 1,25 g |
Vláknina | 50,30 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 956 mg |
Sůl | 2,56 g |
Sacharidy | 772,28 g |
– cukry | 445,58 g |
––– laktóza | 1,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g jablek | Jablko čerstvé | 450 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
230 g 230 g krupicového cukru | Cukr bílý | 230 g |
20 g 20 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
150 g 150 g másla (nebo jiného tuku) | Máslo kravské | 150 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
3/4 3/4 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
800 g 800 g švestek (nebo podobné ovoce) | Švestky čerstvé | 800 g |
moučkový cukr na posypání povrchu po upečení | Cukr bílý | |
120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
60 60 moučkového cukru | Cukr bílý | |
60 g 60 g másla (nebo jiného tuku) | Máslo kravské | 60 g |