Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta na špeku a bramborový knedlík s rohlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 805 kJ / 1 387 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,28 g |
| Tuky | 63,15 g |
| – nasycené | 23,65 g |
| – nenasycené | 35,38 g |
| –– mononenasycené | 28,07 g |
| –– polynenasycené | 7,31 g |
| ––– omega 3 | 1,09 g |
| Vláknina | 17,05 g |
| Cholesterol | 294 mg |
| Sodík | 1,24 g |
| Sůl | 2,96 g |
| Sacharidy | 164,70 g |
| – cukry | 11,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g den předem uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 350 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
| nasekaná pažitka (nebo petrželka) | Pažitka čerstvá | |
| 1 1 starší rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 4 4 kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
| trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| trochu trochu sádla | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |