Nutriční hodnoty (Rizoto se zeleninou a domácí vepřovkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 591 kJ / 1 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,48 g |
| Tuky | 39,37 g |
| – nasycené | 11,47 g |
| – nenasycené | 25,96 g |
| –– mononenasycené | 19,20 g |
| –– polynenasycené | 6,76 g |
| ––– omega 3 | 1,88 g |
| Vláknina | 11,35 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,69 g |
| Sacharidy | 255,80 g |
| – cukry | 24,70 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vařené rýže | Rýže bílá | 300 g |
| 430 ml 430 ml domácí vepřovky (sklenice) | ||
| 425 ml 425 ml hrášku ve slaném nálevu (konzerva) | Hrášek zelený | |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka na posypání | Pažitka čerstvá |