Nutriční hodnoty (Zálivka z balzamikového octa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 207 kJ / 1 244 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,06 g |
| Tuky | 97,20 g |
| – nasycené | 13,22 g |
| – nenasycené | 83,98 g |
| –– mononenasycené | 71,52 g |
| –– polynenasycené | 12,46 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 0,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 93 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 91,31 g |
| – cukry | 56,57 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 lžíce 4 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 80 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 3 g |
| 100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |