Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na rozmarýnu a žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 101 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
Tuky | 44,41 g |
– nasycené | 26,28 g |
– nenasycené | 16,73 g |
–– mononenasycené | 14,85 g |
–– polynenasycené | 1,88 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,87 g |
– cukry | 9,10 g |
––– laktóza | 7,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 stehenní kuřecí řízky bez kůže | Kuřecí stehenní řízky | |
130 g 130 g žampionů | Žampion čerstvý | 130 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
150 ml 150 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 150 ml |
200 g 200 g smetany 30% | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
2 snítky 2 snítky čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
1 lžička 1 lžička (malá) citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |