Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na rozmarýnu a žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 101 kJ /
502 kcal
Bílkoviny10,13 g
– z toho živočišné bílkoviny6,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,64 g
Tuky44,41 g
– nasycené26,28 g
– nenasycené16,73 g
–– mononenasycené14,85 g
–– polynenasycené1,88 g
––– omega 30,32 g
Vláknina5,20 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy12,87 g
– cukry9,10 g
––– laktóza7,76 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 stehenní kuřecí řízky bez kůže Kuřecí stehenní řízky
130 g 130 g žampionů Žampion čerstvý 130 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
150 ml 150 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 150 ml
200 g 200 g smetany 30% Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 snítky 2 snítky čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
1 lžička 1 lžička (malá) citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.