Nutriční hodnoty (Kuřecí polévka se zázvorem a houbami shiitake a shimeji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 965 kJ / 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
Tuky | 4,13 g |
– nasycené | 1,18 g |
– nenasycené | 2,40 g |
–– mononenasycené | 1,53 g |
–– polynenasycené | 0,87 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 81,00 g |
– cukry | 1,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
3-4 cm 3-4 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
bílá část menšího pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 karotka | Mrkev čerstvá | |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
1 hrst 1 hrst sušených, předem namočených hub shiitake | Shiitake čerstvá | |
chilli vločky | Chilli paprička sušená | |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
100 g 100 g tenkých rýžových nudlí | Nudle rýžové | 100 g |