Nutriční hodnoty (Kuřecí polévka se zázvorem a houbami shiitake a shimeji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 965 kJ / 709 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 85,85 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g | 
| Tuky | 4,13 g | 
| – nasycené | 1,18 g | 
| – nenasycené | 2,40 g | 
| –– mononenasycené | 1,53 g | 
| –– polynenasycené | 0,87 g | 
| ––– omega 3 | 0,70 g | 
| Vláknina | 2,00 g | 
| Cholesterol | 193 mg | 
| Sodík | 1,26 g | 
| Sůl | 2,59 g | 
| Sacharidy | 81,00 g | 
| – cukry | 1,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g | 
| 3-4 cm 3-4 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
| bílá část menšího pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 karotka | Mrkev čerstvá | |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| 1 hrst 1 hrst sušených, předem namočených hub shiitake | Shiitake čerstvá | |
| chilli vločky | Chilli paprička sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml | 
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 100 g 100 g tenkých rýžových nudlí | Nudle rýžové | 100 g | 
 
	