Nutriční hodnoty (Bramborová kaše s hnědým máslem podle Kašpárka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 828 kJ / 1 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 134,50 g |
– nasycené | 86,60 g |
– nenasycené | 45,30 g |
–– mononenasycené | 42,00 g |
–– polynenasycené | 3,30 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 419 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 86,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 500 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
100 g 100 g smetany (31%) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |