Nutriční hodnoty (Kedlubnové řízky s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 973 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
Tuky | 7,92 g |
– nasycené | 1,86 g |
– nenasycené | 3,72 g |
–– mononenasycené | 2,84 g |
–– polynenasycené | 0,88 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 18,70 g |
– cukry | 14,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1 1 Křeník (nebo čerstvě nastrouhaný křen) | Křen sterilovaný | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
trocha trocha hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka (dle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
olej na smažení | Olej řepkový |