Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnové řízky s křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie973 kJ /
233 kcal
Bílkoviny16,24 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,56 g
Tuky7,92 g
– nasycené1,86 g
– nenasycené3,72 g
–– mononenasycené2,84 g
–– polynenasycené0,88 g
––– omega 30,03 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 582 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy18,70 g
– cukry14,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 1 Křeník (nebo čerstvě nastrouhaný křen) Křen sterilovaný
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
trocha trocha hladké mouky Mouka pšeničná hladká
strouhanka (dle potřeby) Strouhanka pšeničná
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.