Nutriční hodnoty (Veganský prejt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 587 kJ / 1 574 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,96 g |
| Tuky | 8,64 g |
| – nasycené | 1,99 g |
| – nenasycené | 6,46 g |
| –– mononenasycené | 2,08 g |
| –– polynenasycené | 4,38 g |
| ––– omega 3 | 1,01 g |
| Vláknina | 102,62 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,79 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 260,60 g |
| – cukry | 14,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g červených fazolí (nebo bílých) | Fazole červená ledvina | 200 g |
| 100 g 100 g pohanky | Pohanka loupaná | 100 g |
| 150 g 150 g ječných krup | Kroupy ječné | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| olej | Olej řepkový |