Nutriční hodnoty (Dvoubarevný hrnkový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 52 553 kJ / 12 561 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 218,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 103,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 115,84 g |
| Tuky | 519,23 g |
| – nasycené | 213,97 g |
| – nenasycené | 272,58 g |
| –– mononenasycené | 207,13 g |
| –– polynenasycené | 65,45 g |
| ––– omega 3 | 18,26 g |
| Vláknina | 43,23 g |
| Cholesterol | 1,97 g |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 4,56 g |
| Sacharidy | 1 731,30 g |
| – cukry | 869,75 g |
| ––– laktóza | 70,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4,5 hrnku 4,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 1125 g |
| 3 hrnky 3 hrnky cukru | Cukr bílý | 750 g |
| 3 hrnky 3 hrnky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 2 prášky do pečiva | Kypřící prášek | 24 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
| kakao | Kakao prášek | |
| 1 1 tyčinka Margot | Čokoládová tyčinka | |
| máslo | Máslo kravské | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 600 g 600 g smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 600 ml |
| 3 3 čokolády na vaření (celkem 300 g čokolády) | Čokoláda hořká 40% | |
| 450 g 450 g lesního mraženého ovoce (1,5 balíčku) | Jahody mražené | 450 g |
| cukr podle chuti | Cukr bílý | |
| asi 200 ml asi 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
| rum na pokapání korpusů | ||
| 250 g 250 g tučného tvarohu v kostce | Tvaroh plnotučný | 250 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| cukr podle chuti | Cukr bílý | |
| kokos na posyp | Kokos strouhaný | |
| marcipánové květy a lístky lístky | Marcipán | |
| čokoládové ozdoby | Cukrářské zdobení | |
| kuličky kuličky Raffaello |