Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepičí vývar s drobením)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 927 kJ /
700 kcal
Bílkoviny27,33 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,65 g
Tuky9,79 g
– nasycené2,34 g
– nenasycené4,71 g
–– mononenasycené3,07 g
–– polynenasycené1,64 g
––– omega 30,03 g
Vláknina19,84 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 337 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy117,61 g
– cukry13,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malá slepice Slepice
sůl Sůl mořská
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 malá petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 kuličky 3 kuličky pepře Pepř černý
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 snítka 1 snítka libečku Libeček čerstvý
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 malá petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 lžička 1 lžička sušené petrželky Petržel nať sušená 5 g
130 g 130 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 130 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.