Nutriční hodnoty (Slepičí vývar s drobením)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 927 kJ / 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,65 g |
Tuky | 9,79 g |
– nasycené | 2,34 g |
– nenasycené | 4,71 g |
–– mononenasycené | 3,07 g |
–– polynenasycené | 1,64 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 19,84 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 117,61 g |
– cukry | 13,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá slepice | Slepice | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 malá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 kuličky 3 kuličky pepře | Pepř černý | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 snítka 1 snítka libečku | Libeček čerstvý | |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 malá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 lžička 1 lžička sušené petrželky | Petržel nať sušená | 5 g |
130 g 130 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 130 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |