Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na šalvěji s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 781 kJ / 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 11,47 g |
| – nasycené | 0,86 g |
| – nenasycené | 10,06 g |
| –– mononenasycené | 6,99 g |
| –– polynenasycené | 3,07 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 8,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 126 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 středně velké mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 špetka 1 špetka šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| libeček do vývaru | Libeček čerstvý |