Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Punčový dort podle Josefa Maršálka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie32 859 kJ /
7 854 kcal
Bílkoviny120,66 g
– z toho živočišné bílkoviny78,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,54 g
Tuky236,32 g
– nasycené28,76 g
– nenasycené178,54 g
–– mononenasycené126,76 g
–– polynenasycené51,78 g
––– omega 313,85 g
Vláknina19,15 g
Cholesterol 2,33 g
Sodík 1,83 g
Sůl4,85 g
Sacharidy1 209,63 g
– cukry931,79 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
9 9 vajec Vejce slepičí 630 g
330 g 330 g cukru krupice Cukr bílý 330 g
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
160 g 160 g oleje Olej řepkový 160 ml
12 g 12 g prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 g 2 g soli Sůl mořská 2 g
1 g 1 g kurkumy Kurkuma mletá 1 g
červená gelová barva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
150 g 150 g rumu Rum 150 ml
200 g 200 g suchého rosé
200 g 200 g vody Voda 200 ml
350 g 350 g cukru krupice Cukr bílý 350 g
1 1 citron (kůra i šťáva) Citrón čerstvý 90 g
1 1 pomeranč (kůra i šťáva) Pomeranč čerstvý
1 1 celou skořici Skořice ceylonská
1 1 badyán Badyán
několik několik anýzových semínek
150 g 150 g cukru moučka Cukr bílý 150 g
40 g 40 g ovoce lesní směs (čerstvé nebo mražené) Borůvky čerstvé 40 g
150 g 150 g jahodového džemu (nebo meruňkového) Marmeláda jahodová 150 g
mrazem sušené ovoce Sušené ovoce směs

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.