Nutriční hodnoty (Punčový dort podle Josefa Maršálka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 32 859 kJ / 7 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,54 g |
Tuky | 236,32 g |
– nasycené | 28,76 g |
– nenasycené | 178,54 g |
–– mononenasycené | 126,76 g |
–– polynenasycené | 51,78 g |
––– omega 3 | 13,85 g |
Vláknina | 19,15 g |
Cholesterol | 2,33 g |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,85 g |
Sacharidy | 1 209,63 g |
– cukry | 931,79 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
9 9 vajec | Vejce slepičí | 630 g |
330 g 330 g cukru krupice | Cukr bílý | 330 g |
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
160 g 160 g oleje | Olej řepkový | 160 ml |
12 g 12 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 g 2 g soli | Sůl mořská | 2 g |
1 g 1 g kurkumy | Kurkuma mletá | 1 g |
červená gelová barva | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
150 g 150 g rumu | Rum | 150 ml |
200 g 200 g suchého rosé | ||
200 g 200 g vody | Voda | 200 ml |
350 g 350 g cukru krupice | Cukr bílý | 350 g |
1 1 citron (kůra i šťáva) | Citrón čerstvý | 90 g |
1 1 pomeranč (kůra i šťáva) | Pomeranč čerstvý | |
1 1 celou skořici | Skořice ceylonská | |
1 1 badyán | Badyán | |
několik několik anýzových semínek | ||
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
40 g 40 g ovoce lesní směs (čerstvé nebo mražené) | Borůvky čerstvé | 40 g |
150 g 150 g jahodového džemu (nebo meruňkového) | Marmeláda jahodová | 150 g |
mrazem sušené ovoce | Sušené ovoce směs |