Nutriční hodnoty (Plněná vepřová pečeně s dijonskou hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 129 kJ / 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,07 g |
| Tuky | 5,89 g |
| – nasycené | 2,23 g |
| – nenasycené | 3,45 g |
| –– mononenasycené | 1,66 g |
| –– polynenasycené | 1,79 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 10,16 g |
| Cholesterol | 58 mg |
| Sodík | 712 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 28,67 g |
| – cukry | 19,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| trochu trochu nasekaného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
| 4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
| 4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 4 plátky 4 plátky sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| olej | Olej řepkový | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |