Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněná vepřová pečeně s dijonskou hořčicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 129 kJ /
270 kcal
Bílkoviny22,40 g
– z toho živočišné bílkoviny17,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,07 g
Tuky5,89 g
– nasycené2,23 g
– nenasycené3,45 g
–– mononenasycené1,66 g
–– polynenasycené1,79 g
––– omega 30,07 g
Vláknina10,16 g
Cholesterol 58 mg
Sodík 712 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy28,67 g
– cukry19,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
trochu trochu nasekaného rozmarýnu Rozmarýn sušený
dijonská hořčice Hořčice dijonská
4 plátky 4 plátky šunky Šunka vepřová vařená 80 g
4 plátky 4 plátky anglické slaniny Anglická slanina
4 plátky 4 plátky sýra Sýr kravský tvrdý 30%
olej Olej řepkový
kousek kousek másla Máslo kravské
200 ml 200 ml vývaru Vývar masový 200 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.