Nutriční hodnoty (Plněná vepřová pečeně s dijonskou hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 129 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,07 g |
Tuky | 5,89 g |
– nasycené | 2,23 g |
– nenasycené | 3,45 g |
–– mononenasycené | 1,66 g |
–– polynenasycené | 1,79 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 10,16 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 712 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 28,67 g |
– cukry | 19,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
trochu trochu nasekaného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
4 plátky 4 plátky sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
olej | Olej řepkový | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |