Nutriční hodnoty (Španělský pomerančový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 224 kJ / 3 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,73 g |
Tuky | 188,31 g |
– nasycené | 24,54 g |
– nenasycené | 148,77 g |
–– mononenasycené | 84,40 g |
–– polynenasycené | 64,38 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 30,93 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 245,20 g |
– cukry | 178,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 bio pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
150-200 g 150-200 g cukru krupice | Cukr bílý | 175 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
300 g 300 g mletých mandlí (neloupaných) | Mandle loupané mleté | 300 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
1 špetka 1 špetka mletého hřebíčku | Hřebíček | |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
máslo nebo olej na vymazání formy | Máslo kravské | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká | 10 g |