Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená kuřecí stehna na žampionech a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 122 kJ /
507 kcal
Bílkoviny15,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,96 g
Tuky30,17 g
– nasycené12,58 g
– nenasycené16,87 g
–– mononenasycené12,52 g
–– polynenasycené4,35 g
––– omega 31,00 g
Vláknina35,24 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 1,32 g
Sůl3,08 g
Sacharidy26,83 g
– cukry9,20 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
200 g 200 g žampionů (nebo jiných hub) Žampion čerstvý 200 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
100 ml 100 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 100 ml
1 bulva 1 bulva celeru Celer bulva čerstvá 540 g
2 špetky 2 špetky soli Sůl mořská 2 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
trocha trocha smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.