Nutriční hodnoty (Sylviny angličáky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 9 703 kJ / 2 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,34 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,10 g |
| Tuky | 63,04 g |
| – nasycené | 26,92 g |
| – nenasycené | 32,66 g |
| –– mononenasycené | 22,43 g |
| –– polynenasycené | 10,22 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 16,41 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 3,11 g |
| Sacharidy | 365,29 g |
| – cukry | 23,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 260 g 260 g vody | Voda | 260 ml |
| 50 g 50 g změklého sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| 1/2 1/2 rozšlehaného vejce (druhá polovina zbyde na potření před pečením) | Vejce slepičí | 35 g |
| 1 lžička 1 lžička grilovacího koření (můžete vynechat) | Grilovací koření | 5 g |
| 1,5 1,5 rovné lžičky soli (7-8 g) | Sůl mořská | |
| 450 g 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
| 50 g 50 g pšeničné celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 50 g |
| 10-12 g 10-12 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 11 g |
| zbytek vejce na potření | Vejce slepičí | |
| plátky plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |