Nutriční hodnoty (Kuřecí roládka pečená a podlévaná vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 288 kJ / 786 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
Tuky | 34,18 g |
– nasycené | 15,77 g |
– nenasycené | 14,86 g |
–– mononenasycené | 12,23 g |
–– polynenasycené | 2,64 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 437 mg |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 26,55 g |
– cukry | 17,19 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g kuřecích prsou | Kuře prso | 240 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
10 g 10 g sedlácké slaniny | Špek | 10 g |
1 1 malá šalotka | Šalotka čerstvá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 30 g |
1 1 lžíce nakrájené kapie na kostičky | Paprika červená čerstvá | 250 g |
3 plátky 3 plátky sýru gouda | Gouda 45% t. v s. | |
100 100 g plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
15 g 15 g přepuštěného másla na opečení | Ghí | 15 g |
100-150 ml 100-150 ml bílého vína na podlévání | Víno bílé suché | 125 ml |