Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí roládka pečená a podlévaná vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 288 kJ /
786 kcal
Bílkoviny70,27 g
– z toho živočišné bílkoviny64,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,30 g
Tuky34,18 g
– nasycené15,77 g
– nenasycené14,86 g
–– mononenasycené12,23 g
–– polynenasycené2,64 g
––– omega 30,54 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 437 mg
Sodík 410 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy26,55 g
– cukry17,19 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g kuřecích prsou Kuře prso 240 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
10 g 10 g sedlácké slaniny Špek 10 g
1 1 malá šalotka Šalotka čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 30 g
1 1 lžíce nakrájené kapie na kostičky Paprika červená čerstvá 250 g
3 plátky 3 plátky sýru gouda Gouda 45% t. v s.
100 100 g plátků anglické slaniny Anglická slanina
15 g 15 g přepuštěného másla na opečení Ghí 15 g
100-150 ml 100-150 ml bílého vína na podlévání Víno bílé suché 125 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.