Nutriční hodnoty (Salát z květákových řapíků s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 441 kJ / 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,63 g |
| Tuky | 2,96 g |
| – nasycené | 0,83 g |
| – nenasycené | 1,72 g |
| –– mononenasycené | 0,52 g |
| –– polynenasycené | 1,21 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 40,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 660 mg |
| Sůl | 1,76 g |
| Sacharidy | 34,70 g |
| – cukry | 23,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| listy z 1 hlávky listy z 1 hlávky květáku | Květák čerstvý | 700 g |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| 1 1 rovná lžíce cukru krupice | Cukr bílý | |
| 1 lžíce 1 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce nastrouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 30 g |
| 6-10 6-10 ředkviček (podle chuti) | Ředkvička čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| kousek kousek červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
| citronová šťáva (podle chuti) | Šťáva z citrónu | |
| 1 snítka 1 snítka petrželky | Petržel nať čerstvá |