Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso v anglické slanině a zeleninové hranolky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 263 kJ /
1 975 kcal
Bílkoviny113,33 g
– z toho živočišné bílkoviny107,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,03 g
Tuky151,18 g
– nasycené74,31 g
– nenasycené69,21 g
–– mononenasycené56,21 g
–– polynenasycené13,00 g
––– omega 31,00 g
Vláknina19,25 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 1,64 g
Sůl3,94 g
Sacharidy31,82 g
– cukry24,21 g
––– laktóza12,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa (např. mix hovězího, vepřového a kuřecího) Vepřový ořez 500 g
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
česnek podle chuti Česnek čerstvý
majoránka Majoránka sušená
100 g 100 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
dlouhé proužky slaniny Špek
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
2 2 větší petržele Petržel kořenová čerstvá
sůl Sůl mořská
koření dle chuti Pepř černý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.