Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filipínská hovězí caldereta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 728 kJ /
1 608 kcal
Bílkoviny236,94 g
– z toho živočišné bílkoviny226,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,61 g
Tuky39,35 g
– nasycené11,36 g
– nenasycené26,40 g
–– mononenasycené21,69 g
–– polynenasycené4,71 g
––– omega 30,30 g
Vláknina24,32 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 823 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy67,11 g
– cukry30,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího masa Hovězí kýta 1000 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku (mleté) Česnek čerstvý 28 g
1 1 malá žlutá cibule Cibule čerstvá 70 g
2 šálky 2 šálky nakrájené mrkve (asi 4 střední až velké mrkve) Mrkev čerstvá 400 g
2 2 velké brambory Brambor zimní 100 g
1/4 šálku 1/4 šálku kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
2 šálky 2 šálky hovězího vývaru Vývar hovězí 500 ml
1 plechovka 1 plechovka rajčatového protlaku Protlak rajčatový
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1/2 šálku 1/2 šálku vypeckovaných zelených oliv Olivy čerstvé nezralé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.