Nutriční hodnoty (Filipínská hovězí caldereta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 728 kJ / 1 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 226,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,61 g |
Tuky | 39,35 g |
– nasycené | 11,36 g |
– nenasycené | 26,40 g |
–– mononenasycené | 21,69 g |
–– polynenasycené | 4,71 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 24,32 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 67,11 g |
– cukry | 30,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku (mleté) | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 malá žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 šálky 2 šálky nakrájené mrkve (asi 4 střední až velké mrkve) | Mrkev čerstvá | 400 g |
2 2 velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
1/4 šálku 1/4 šálku kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
2 šálky 2 šálky hovězího vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
1 plechovka 1 plechovka rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1/2 šálku 1/2 šálku vypeckovaných zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé |