Nutriční hodnoty (Filipínská hovězí caldereta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 728 kJ / 1 608 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 236,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 226,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,61 g |
| Tuky | 39,35 g |
| – nasycené | 11,36 g |
| – nenasycené | 26,40 g |
| –– mononenasycené | 21,69 g |
| –– polynenasycené | 4,71 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 24,32 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 823 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 67,11 g |
| – cukry | 30,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 1000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku (mleté) | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 malá žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 šálky 2 šálky nakrájené mrkve (asi 4 střední až velké mrkve) | Mrkev čerstvá | 400 g |
| 2 2 velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1/4 šálku 1/4 šálku kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | |
| 2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
| 2 šálky 2 šálky hovězího vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| 1 plechovka 1 plechovka rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1/2 šálku 1/2 šálku vypeckovaných zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé |