Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šlehaná ořechová roláda podle Josefa Maršálka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 323 kJ /
5 574 kcal
Bílkoviny98,86 g
– z toho živočišné bílkoviny53,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,59 g
Tuky289,93 g
– nasycené111,64 g
– nenasycené160,22 g
–– mononenasycené139,80 g
–– polynenasycené20,42 g
––– omega 31,62 g
Vláknina41,90 g
Cholesterol 1,99 g
Sodík 1,01 g
Sůl2,26 g
Sacharidy621,41 g
– cukry472,01 g
––– laktóza1,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g hladké špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 120 g
60 g 60 g mletých lískových ořechů (nastrouhané nebo mleté) Lískový ořech mletý 60 g
6 6 vajec velikosti M Vejce slepičí 420 g
2 g 2 g skořice Skořice ceylonská 2 g
1 g 1 g soli Sůl mořská 1 g
150 g 150 g třtinového cukru Cukr třtinový 150 g
10 g 10 g oleje Olej řepkový 10 ml
400 g 400 g zralých meruněk Dužina meruňky čerstvá 400 g
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
200 g 200 g želírovacího cukru Cukr želírovací 200 g
20 g 20 g citronové šťávy Šťáva z citrónu 20 ml
100 g 100 g lískových ořechů Lískový ořech 100 g
170 g 170 g másla Máslo kravské 170 g
170 g 170 g meruňkového džemu Džem meruňkový 170 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.