Nutriční hodnoty (Kuřecí perkelt se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 246 kJ / 1 971 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,73 g |
| Tuky | 168,40 g |
| – nasycené | 65,14 g |
| – nenasycené | 99,86 g |
| –– mononenasycené | 79,55 g |
| –– polynenasycené | 20,32 g |
| ––– omega 3 | 3,47 g |
| Vláknina | 27,06 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,91 g |
| Sůl | 7,15 g |
| Sacharidy | 49,72 g |
| – cukry | 27,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 pěkná kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| špetka špetka pálivé papriky | Paprika pálivá | |
| 40 g 40 g oleje (nebo sádla) | Olej řepkový | 40 ml |
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 1 1 červený paprikový lusk | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 zelený paprikový lusk | Paprika bílá čerstvá | |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 1/4 l 1/4 l suchého bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
| 1/8 l 1/8 l drůbežího vývaru (nebo slepičí bujón) | Vývar kuřecí | 125 ml |