Nutriční hodnoty (Kulajda podle Radka Davida)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 479 kJ / 1 787 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,61 g |
| Tuky | 172,66 g |
| – nasycené | 21,93 g |
| – nenasycené | 144,06 g |
| –– mononenasycené | 110,23 g |
| –– polynenasycené | 33,83 g |
| ––– omega 3 | 8,36 g |
| Vláknina | 7,30 g |
| Cholesterol | 281 mg |
| Sodík | 139 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 25,00 g |
| – cukry | 3,78 g |
| ––– laktóza | 2,28 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g lišek | Liška obecná čerstvá | 100 g |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 60 ml 60 ml 33% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 60 ml |
| 150 ml 150 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 150 ml |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 60 ml 60 ml olivového oleje | Olej olivový | 60 ml |
| 100 ml 100 ml řepkového oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 hrst 1 hrst čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |