Nutriční hodnoty (Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 118 kJ / 4 330 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,04 g |
| Tuky | 328,48 g |
| – nasycené | 188,24 g |
| – nenasycené | 129,16 g |
| –– mononenasycené | 106,28 g |
| –– polynenasycené | 22,88 g |
| ––– omega 3 | 2,95 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 797 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 257,53 g |
| – cukry | 161,03 g |
| ––– laktóza | 24,23 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 50 g 50 g mandlové mouky | Mouka mandlová | 50 g |
| 30 g 30 g ovesné mouky (jemně mleté ovesné vločky) | Mouka ovesná hladká | 30 g |
| 50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 500 g 500 g mascarpone | Mascarpone | 500 g |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžička 1 lžička vanilky (nebo vanilkový cukr) | Vanilkové lusky | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce pistáciové pasty | Mandlová pasta |