Nutriční hodnoty (Slavnostní bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 37 795 kJ / 9 033 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 198,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 83,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 115,77 g |
| Tuky | 491,18 g |
| – nasycené | 67,84 g |
| – nenasycené | 361,74 g |
| –– mononenasycené | 125,91 g |
| –– polynenasycené | 235,83 g |
| ––– omega 3 | 6,80 g |
| Vláknina | 155,53 g |
| Cholesterol | 2,98 g |
| Sodík | 5,96 g |
| Sůl | 13,72 g |
| Sacharidy | 884,25 g |
| – cukry | 82,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg brambor (červených) | Brambor zimní | 5000 g |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 52.5 g |
| 2-3 2-3 mrkve | Mrkev čerstvá | 125 g |
| 6 6 kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
| 6-7 6-7 cibulí | Cibule čerstvá | 455 g |
| 500 g 500 g vlašského salátu | ||
| 250 ml 250 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 250 g |
| 250 ml 250 ml majonézy | Majonéza | 250 g |
| 8-10 8-10 vajec | Vejce slepičí | 630 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |