Nutriční hodnoty (Focaccia s čerstvými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 9 094 kJ / 2 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,65 g |
Tuky | 48,21 g |
– nasycené | 7,31 g |
– nenasycené | 38,91 g |
–– mononenasycené | 29,46 g |
–– polynenasycené | 9,44 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 365,92 g |
– cukry | 25,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
300 ml 300 ml vlažné vody | Voda | 300 ml |
21 g 21 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
40 ml 40 ml olivového oleje (+ na potření) | Olej olivový | 40 ml |
olivy | Olivy čerstvé zralé | |
malá rajčátka (čerstvá) | Rajče červené čerstvé | |
lístky lístky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
lístky lístky oregana | Oregano sušené | |
mořská sůl | Sůl mořská |