Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Focaccia s čerstvými rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie9 094 kJ /
2 174 kcal
Bílkoviny60,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,65 g
Tuky48,21 g
– nasycené7,31 g
– nenasycené38,91 g
–– mononenasycené29,46 g
–– polynenasycené9,44 g
––– omega 30,54 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy365,92 g
– cukry25,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
300 ml 300 ml vlažné vody Voda 300 ml
21 g 21 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 21 g
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
40 ml 40 ml olivového oleje (+ na potření) Olej olivový 40 ml
olivy Olivy čerstvé zralé
malá rajčátka (čerstvá) Rajče červené čerstvé
lístky lístky rozmarýnu Rozmarýn sušený
lístky lístky oregana Oregano sušené
mořská sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.