Nutriční hodnoty (Škvarkové kynuté bulky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 748 kJ / 3 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 179,95 g |
– nasycené | 74,70 g |
– nenasycené | 96,80 g |
–– mononenasycené | 75,86 g |
–– polynenasycené | 20,94 g |
––– omega 3 | 1,28 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 3,84 g |
Sůl | 9,45 g |
Sacharidy | 383,05 g |
– cukry | 36,65 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
150 g 150 g rozmixovaných škvarků (nebo mletých) | Škvarky | 150 g |
250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
50 g 50 g změklého sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
2 špetky 2 špetky sušeného česneku | Česnek sušený | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
vejce na potření | Vejce slepičí | |
hrubá sůl a kmín na posypání | Sůl mořská |