Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka s vejci a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 099 kJ / 1 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,28 g |
Tuky | 129,94 g |
– nasycené | 70,00 g |
– nenasycené | 46,06 g |
–– mononenasycené | 40,03 g |
–– polynenasycené | 6,03 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 1,86 g |
Sacharidy | 14,17 g |
– cukry | 7,77 g |
––– laktóza | 3,37 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g lučiny | Lučina 70% t.v s. | 200 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 2-3 lžičky krenexu se smetanou | Smetana kravská sladká 12% | |
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |