Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králičí játra na slanině, cibuli a rajčatech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 952 kJ /
706 kcal
Bílkoviny6,87 g
– z toho živočišné bílkoviny2,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,05 g
Tuky62,96 g
– nasycené27,41 g
– nenasycené34,33 g
–– mononenasycené27,71 g
–– polynenasycené6,61 g
––– omega 31,04 g
Vláknina8,38 g
Cholesterol 61 mg
Sodík 820 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy25,63 g
– cukry11,06 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 x králičí játra Játra králičí
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
150 ml 150 ml vývaru Vývar masový 150 ml
2 2 velká rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.