Nutriční hodnoty (Králičí játra na slanině, cibuli a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 952 kJ / 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,05 g |
Tuky | 62,96 g |
– nasycené | 27,41 g |
– nenasycené | 34,33 g |
–– mononenasycené | 27,71 g |
–– polynenasycené | 6,61 g |
––– omega 3 | 1,04 g |
Vláknina | 8,38 g |
Cholesterol | 61 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 25,63 g |
– cukry | 11,06 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 x králičí játra | Játra králičí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
150 ml 150 ml vývaru | Vývar masový | 150 ml |
2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |