Nutriční hodnoty (Křehký rybízový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 656 kJ / 2 786 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,25 g |
Tuky | 120,26 g |
– nasycené | 71,92 g |
– nenasycené | 43,43 g |
–– mononenasycené | 37,28 g |
–– polynenasycené | 6,15 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 723 mg |
Sůl | 1,61 g |
Sacharidy | 354,90 g |
– cukry | 180,54 g |
––– laktóza | 1,04 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
130 g 130 g cukru krupice | Cukr bílý | 130 g |
130 g 130 g másla | Máslo kravské | 130 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce studené vody | Voda | 18 ml |
500 g 500 g rybízu | Rybíz červený čerstvý | 500 g |
1 hrst 1 hrst cukru krupice | Cukr bílý | |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
120 120 g cukru moučka (a trochu na posypání) | Cukr bílý | |
1 hrst 1 hrst sekaných mandlí | Mandle loupané |