Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký rybízový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 656 kJ /
2 786 kcal
Bílkoviny53,74 g
– z toho živočišné bílkoviny19,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,25 g
Tuky120,26 g
– nasycené71,92 g
– nenasycené43,43 g
–– mononenasycené37,28 g
–– polynenasycené6,15 g
––– omega 30,82 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 591 mg
Sodík 723 mg
Sůl1,61 g
Sacharidy354,90 g
– cukry180,54 g
––– laktóza1,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
130 g 130 g cukru krupice Cukr bílý 130 g
130 g 130 g másla Máslo kravské 130 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce studené vody Voda 18 ml
500 g 500 g rybízu Rybíz červený čerstvý 500 g
1 hrst 1 hrst cukru krupice Cukr bílý
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g
120 120 g cukru moučka (a trochu na posypání) Cukr bílý
1 hrst 1 hrst sekaných mandlí Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.